Övergårdsdagarna

Sollefteå RRC presenterade lite av klubbens verksamhet och några av medlemmarnas bilar o förare på Övergårdsdagarna i helgen.

Blandningen av tävlingsbilarna var bra, Per-Erik Gahlin med sin fina Opel Ascona B Grupp H, Thomas Jakobsson också med sin Opel Ascona Grupp H, Sven-Åke "Gubben" Ringh med sin Volvo 142 Grupp H/Veteran.

Synd att inte Tommy Forss hade möjlighet att komma med sin gamla, men fina och potenta Saab V4 Grupp H/Veteran. Anders Hamberg, med sin Volvo original, passade på att under dagen bygga om för att tävla på asfalt.

Hans-Erik Edholm den enda för dagen som visade upp sin Folkracebil, en än så länge buckelfri Volvo 242 (nylackad och fin). Enligt hörsägen så ska han försvara klubbens heder i Hammarbackens Folkracesprint den 19/5, vi håller tummarna.

En hel del folk kom fram och pratade med förarna, och tittade intresserat på bilarna, såg att någon fotograferade också. Någon efterlyste flera hemmatävlingar inom både Folkrace och Rally, tydligen en riktig publik entusiast. Kul att också få träffa dom som är intresserade av att stå i skogen/banan och se på. Vi fick även en som kom fram och lämnade intresseanmälan för Folkrace licens utbildning. Flera såna vill vi se, även inom Rally.

av Thomas Jakobsson, Lördag 2001-05-21