Bussresan till Svenska Rallyt 2008

För första gången så arrangerade SRRC och Team Westerlund en resa till VM Rallyt i Karlstad. Tobbes stora kontaktnät och ett bra förarbete möjlig gjorde denna trevliga resa och även att SRRC gick in med lite pengar för att det inte skulle bli så dyrt att medverka på denna fina event.

Det blev 24 glada resenärer från både Sollefteå och Örnsköldsvik, sponsorer och klubb medlemmar. Det var lite trassel med att få en bra buss i början men det löste sig till slut och lika var det med chauffören, dom två första hoppade av men till slut fick Tobbe tag på en kille som kör åt Bybergs som inhoppare ibland och han kommer från Danmark. Alla som var med har bara lovord åt denna chaufför och vill gärna se han vid ratten nästa gång det blir en resa.

Samtliga bodde i stugor vid en camping 8 km från Karlstad, även Tobbes gäng och PS Motorsport med egen buss bodde där också. Resenärerna fick sängkläder + frukost in på priset bara för att komma iväg i tid på morgonen för att kunna se så mycket som möjligt Bussgänget och vi strålade samman på sträckan som heter Vargåsen med det berömda Colins Crest på Lördag och efter det så avslutade vi kvällen med middag i Fordtältet tillsammans med Andreas Eriksson och c:o, mycket trevligt.

Eftersom vi inte nu fick åka något Rally (dom ställde in SM) så ordnade Ford en egen tävling på otroliga 1 dygn uppe i Antilla som ligger mot gränsen till Norge på Söndag så vi fick även medverka som föråkare bara för att testa bilen och få några mil i kroppen. Nu var sträckorna där redan rejält använda av VM åkare som hade varit och testat under veckan före men tävlingen gick att genomföra ändå.

Ett jätteplus var att samtliga resenärer var jättenöjda och har säkert ett minne för livet och ville gärna göra om detta.

Det dåliga var att.. så fort SBF skall lägga upp och styra något arrangemang, så blir det pannkaka så även denna gång och nu för 117 startande…. SVAGT

 

ETT JÄTTE TACK TILL

Tobbe Westerlund m.fam och styrelsen inom SRRC

Vi siktar på nästa äventyr.

 

Med vänlig hälsning  Peter Westman